Pershkrimi i dhomes

Dhomat Twin jane te vendosura ne katin e pare dhe te dyte te hotelit.Ato permbajne dy krevate tek.Mobilje jane bashkëkohore dhe te  kombinuara me shije . Dhomat twin kanë te perfshire telefonin, LCD TV ,  ajer të kondicionuar, internet wireless me shpejtesi te larte dhe 24 orë shërbim bari. Çmimi përfshin taksat dhe mëngjesin.