Pershkrimi i dhomes

Dhomat standarde ofrojnë strehim elegant dhe të rehatshem. Mobiljet jane bashkëkohore dhe te kombinuara me shije. Te vendosura në kate të ndryshme keto dhoma kanë te perfshire telefonin, flat TV, ajrit të kondicionuar, internet wireless me shpejtesi te larte dhe 24 orë sherbim bari .Te përfshira ne cmim jane taksat dhe mëngjesi.