Si të na gjeni?

Nga qendra e Tiranes: Ecni ne Bulevardin Zogu 1, kthehuni djathtas ne rrugën Dervish Hatixhe,kthehuni djathtas perseri ne rrugën Bardhok Biba.

Nga Aeroporti Nënë Tereza: Merrni një taksi per në hotel, rruga zgjat rreth 30 min.

Filozofia e hotelit

Filozofia jonë priret rreth sigurimit të cilësisë së shërbimit për klientet tanë dhe në ndjekjen me perpikmeri  te kërkesave dhe nevojave te tyre. Klienteve iu ofrohet një pritje e ngrohtë duke i bërë  të ndjehen të veçantë dhe të vleresuar. Dizajni i brendshëm i hotelit pasqyron standartet e një hoteli inovativ bashkëkohor.

Pershkrim i shkurter

Hotel Bylis ndodhet në zemër të Tiranës, vetëm 100 metra nga Sheshi Skënderbej. Ai eshte ndërtuar në vitin 2014 dhe ka arkitekturën tradicionale shqiptare dhe siguron një ambient komod për biznesmenët dhe turistët. Duke qenë të pozicionuar afër qendrës, ky hotel ju ofron mundësi për të eksploruar më mirë vendet më interesante në Tiranë. Klientet do të gjejne këtu një shërbim dhe mikpritje shumë të mirë. Bari në katin zero është vendi i përsosur për t’u çlodhur në shoqërinë e një pije, ushqimi dhe muzike të këndshme.